top of page

OM FIIG + ZANGENBERG

Fiig+Zangenberg blev etableret i 2020, da Henrik Zangenberg og Tue Fiig under Corona pandemien, udviklede et professionelt webcast koncept. Det muliggjorde at vedligeholde kundekontakten og interessen, i en tid hvor man ikke kunne sidde overfor hinanden i virkeligheden. Konceptet er billigt, effektivt og nemt at bruge. 

De sidste år er blevet brugt på at afprøve en masse forskellig hardware og software for at nå frem til et robust setup. Du sparer hele denne trættende teknik-rejse og de mange fejl man begår undervejs. I dag styres aktiviteterne i studiet af Selma, Cecilie og Olivia, der står for både teknik, afvikling og dialog med dig under hele forløbet. Her er du i virkelig trygge hænder.

ZANGENBERG ANALYTICS

Hos Zangenberg Analytics, har vi i 2020-2022 afholdt over 60 webinarer, af 1,5 times varighed. I 2021-2022 har virksomheden haft i alt 673 deltagere på 25 webinarer – altså i gennemsnit 27 deltagere pr webinar. Deltagerne repræsenterede 239 virksomheder. Der er ikke nogen anden måde, man ellers ville kunne tale med så mange mennesker og virksomheder, og resultaterne kan ses i øget omsætning og langt større kundeloyalitet.

 

Henrik Zangenberg er ejer af niche-rådgivnings-virksomheden, Zangenberg Analytics, der rådgiver indenfor it-økonomi. Hos Zangenberg, har webcast-formatet vist sig at være en enorm nyttig måde at nå kunder på, og det er efterfølgende blevet en integreret del af deres måde at drive forretning på.

PANORAMA FOTOSTUDIE

Panorama er et traditionsrigt fotostudie i hjertet af det gamle København. Her har Tue boet siden analoge tider; dengang man arbejdede med film i ruller og fremkaldervæske i mørkekamrene.

I dag er Panorama selvfølgelig fuldt digitaliseret og studiet udstyret med det bedste gear på markedet. Når der ikke afholdes webcasts, fotograferer Tue alt fra smukke møbler og spændende modeller til søde sager og sprøde biler.

 

Panorama laver reklamefilm for små og store virksomheder, sender kameraer højt til vejrs med vores droner og går helt tæt på, når vigtige historier skal fortælles. 

bottom of page